гр. София, бул. "България" 49А ет.2

bg

Новини

26 януари 2023 г.

Строител на годината'2022

Строител на годината 2022 Строител на годината 2022 На церемонията по връчване на Годишните Награди за Строителство M2, която се състоя в рамките на събитието Форум Реал, на 26 януари 2023 г.
Годишните Награди за Строителство M2 се провеждат за десета поредна година и честват най-активните инвеститори, проектанти, строители и консултанти, на база завършени кв. м. разгъната застроена площ.
Класацията се прави изцяло и единствено на база реални числа за квадратни метри разгъната застроена площ, в които е инвестирано, били са проектирани, построени и завършени с акт 16! Класацията е напълно имунизирана срещу субективизъм и показва реалните усилия и успехи на инвеститорите, проектантите и строителите в България.
"Диана комерс-1" ЕООД получи наградата "Строител на годината'2022" в категорията "Специализирани и публични сгради на 2022 г."
15 декември 2022 г.

Сграда на годината 2022

Сграда на годината 2022 Сграда на годината 2022 Национален конкурс „Сграда на годината“ е най-престижното събитиe в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата и отличава най-добрите постижения през съответната година.
На 15 декември се състоя официалната церемония по награждаването на лауреатите на тазгодишното издание на конкурса „Сграда на годината 2022“.
"Диана комерс-1" ЕООД получи наградата в раздел "СОЦИАЛНА ИНФРАСТРУКТУРА - ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ" за изградената Болница за рехабилитация и продължително лечение - Блокс.
19 декември 2021 г.

Сграда на годината 2021

Сграда на годината 2018 Национален конкурс „Сграда на годината“ е най-престижното събитиe в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата и отличава най-добрите постижения през съответната година.
На 19 декември се състоя официалната церемония по награждаването на лауреатите на тазгодишното издание на конкурса „Сграда на годината 2021“.
"Диана комерс-1" ЕООД беше номинирана в раздел "ОФИС И КОРПОРАТИВНИ СГРАДИ".
26 октомври 2021 г.

Златен отвес 2021

Златен отвес 2021 Златен отвес 2021 Камарата на строителите ОП-Ямбол удостои "Диана комерс-1" ЕООД с първо място и "Златен отвес" в годишната класация за постигнати добри резултати през 2020г. в изпълнение на строежи в областта на високото строителство.


26 октомври 2020 г.

Златен отвес 2020

Златен отвес 2020 Златен отвес 2020 Камарата на строителите ОП-Ямбол удостои "Диана комерс-1" ЕООД с първо място и "Златен отвес" в годишната класация за постигнати добри резултати през 2019г. в изпълнение на строежи в областта на високото строителство.


13 декември 2018 г.

Сграда на годината 2018

Сграда на годината 2018 Сграда на годината 2018 Национален конкурс „Сграда на годината“ е най-престижното събитиe в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата и отличава най-добрите постижения през съответната година.
На 13 декември се състоя официалната церемония по награждаването на лауреатите на тазгодишното издание на конкурса „Сграда на годината 2018“.
"Диана комерс-1" ЕООД получи наградата в раздел "ХОТЕЛИ И ВАКАНЦИОННИ КОМПЛЕКСИ".
26 октомври 2018 г.

"Колоната на Омуртаг" 2018

Колоната на Омуртаг 2018 Колоната на Омуртаг 2018 На 27 октомври 2017 г. Камарата на строителите в България, Областно представителство - Ямбол удостои строителна компания "Диана комерс-1" ЕООД със статуетката "Колоната на Омуртаг" за постигнати добри резултати през 2017г в изпълнение на строежи от "Високото строителство".
27 октомври 2017 г.

"Колоната на Омуртаг" 2017

Колоната на Омуртаг 2017 Колоната на Омуртаг 2017 На 27 октомври 2017 г. Камарата на строителите в България, Областно представителство - Ямбол удостои строителна компания "Диана комерс-1" ЕООД със статуетката "Колоната на Омуртаг" за изградения храм „Успение на Пресвета Богородица“.
13 декември 2016 г.

Сграда на годината 2016

Сграда на годината 2016 Сграда на годината 2016 На 13 декември се състоя официалната церемония по награждаването на лауреатите на тазгодишното издание на конкурса „Сграда на годината 2016“.
Новопостроеният храм „Успение на Пресвета Богородица“ в Ямбол бе отличен с престижната награда „Сграда на годината“, в категория „Сгради паметници на културата".
16 ноември 2015 г.

"Колоната на Омуртаг" 2015

Колоната на Омуртаг 2015 Колоната на Омуртаг 2015 На 16 ноември се състоя церемонията по награждаването на отличените строителни фирми от област Ямбол за 2015 г., организирано от Камара на строителите в България, Областно представителство - Ямбол. Класацията бе извършена по групи в зависимост от строителството, което фирмите реализират – високо строителство, благоустройство и хидротехническо строителство, транспортно строителство, енергийна инфраструктура. Преди церемонията техническа комисия е извършила оценка и класиране на строителите от област Ямбол, които са вписани в Централния професионален регистър на строителя.
"Диана Комерс" получи статуетката "Колоната на Омуртаг" за тази година, като бе класирана на първо място в категория "Високо строителство".
20 декември 2014 г.

Сграда на годината 2014

Сграда на годината 2014 Сграда на годината 2014 Сграда на годината 2014 За трети път строителната компания "Диана комерс – 1" спечели най-престижната награда в строителството "Сграда на годината". Този път призът й е присъден за Инсталацията за биологично третиране на площадка "Хан Богров" в категорията "Сгради със специално предназначение".

Инвеститор е Столична община.
Aрхитект и изпълнител е обединение "Егерсман&Ko". В обединението "Диана комерс – 1" е изпълнител на строителната част на проекта, който е най-големият до момента в България.
Миналата година компанията получи за втори път приза в категория "Сгради образование и спорт" като изпълнител на Академичната база в София на Европейския колеж по икономика и управление. Инвеститор на сградата е "Евро Трейд Консулт" ЕАД, проектант е "Архитектурна агенция ДД" ЕООД – арх. Даниела Дикова, конструктор е инж. Анатолий Младенов, а изпълнител – "Диана комерс – 1" ЕООД.
През 2009 г. "Диана комерс – 1" спечели "Сграда на годината" в категория "Ваканционни комплекси" като изпълнител на ваканционно селище "Оазис" в Лозенец.
Инсталацията за биологично третиране на площадка "Хан Богров" е изградена като част от проект "Интегрирана система от съоръжения за третиране на битовите отпадъци на Столична община". Проектът е финансиран по Оперативна програма "Околна среда" и цели изграждането на модерна, интегрирана система за управление на битовите отпадъци за град София.
На площадка "Хан Богров" са разположени 26 сгради и съоръжения. Инсталацията за биологично третиране е предвидена да приема и обработва 44 000 тона годишно разделно събрани био-отпадъци от територията на Столична община.
19 декември 2013 г.

ПРИКЛЮЧВАНЕ ДЕЙНОСТИТЕ НА ПРОЕКТ "ПАРТНЬОРИ ЗА БЪДЕЩО РАЗВИТИЕ И УСТОЙЧИВА ЗАЕТОСТ – КВАЛИФИКАЦИОННИ УСЛУГИ И ОБУЧЕНИЯ НА ЗАЕТИТЕ ЛИЦА В ДИАНА КОМЕРС–1 ЕООД, АКВАГРУП-ХИТ ООД И КО И КО ЕООД"

Оперативна програма Развитие на човешките ресурси На 19.12.2013 година в заседателната зала на "Диана комерс-1" ЕООД ще се проведе заключителна пресконференция във връзка със завършване дейностите по договора "ПАРТНЬОРИ ЗА БЪДЕЩО РАЗВИТИЕ И УСТОЙЧИВА ЗАЕТОСТ – квалификационни услуги и обучения на заетите лица в ДИАНА КОМЕРС–1 ЕООД, АКВАГРУП-ХИТ ООД И КО И КО ЕООД". На пресконференцията ще се представят заключителните резултати, степента, в която Проектът е постигнал поставените цели и задачи.
вижте цялата статия
11 декември 2013 г.

Сграда на годината 2013

Сграда на годината 2013 Сграда на годината 2013 В конкурса "Сграда на годината" проведен на 11 декември в София Ивент Център, фирма "Диана Комерс" беше удостоена с престижната награда от конкурса "Сграда на годината".
Голямото отличие й е присъдено за строителството на Академична база – София на Европейския колеж по икономика и управление, в раздела "Образование и спорт".
По регламент, награди получават инвеститорът, архитектът и главният изпълнител на сградата победител.
Европейският колеж по икономика и управление, висше училище създадено през 2001г. в Пловдив, изгради нова Академична база в София. Реализирана е на два етапа. Първият етап, въведен в експлоатация в средата на 2012г., е реконструкция на съществуваща училищна сграда от 40-те години на миналия век, намираща се в съседство на приемното здание на гара Искър. Вторият етап, изграден тази година, включва нов корпус свързан с реновираната сграда във функционално и обемно единство. Затвореният към булеварда и предгаровото пространство външен облик контрастира с изцяло отворения образ на сградата от изток. Сякаш пространството свободно преминава през окачената фасада и свързва фоайетата пред учебните зали на двата етажа с богато озеленения двор. Там е разположен малък амфитеатрален форум с прозирна преграда, демократично подканящ провеждане на обучение, официални срещи и общуване между преподаватели и студенти.

Използваните материали в интериора допринасят за постигане на един семпъл, изчистен, монохромен, но уютен и предразполагащ вид на помещенията. "Залата е храм" по думите на ректора, затова учебните зали са оборудвани с най- съвременни инсталационни системи: чекинг на входовете, камери за онлайн наблюдение и запис на учебния процес, преместваеми дъски, падащи екрани с проектори, монитори,пулт за управление на преподавателското бюро, озвучителна и вентилационна системи, флексабилни мебели.

Осигурено е естествено осветление от тавана по системата "сън пайп" когато прозорците са затъмнени за прожекции. Постигнато е високо ниво на шумоизолация както с акустични материали по стени и тавани, така и с качествената дограма, която има сериозни топлоизолационни параметри и чудесна светопропускливост.

Сградата е с нискоенергийно потребление предвид положената 15 сантиметрова топлоизолация, напълно автоматизирания контрол на отоплителната вентилационна термопомпена инсталация и диодното осветление. BMS-а управлява също пожароизвестяването, предвиден е автоматизиран контрол на достъп към паркинга в двора и гаража в сутерена, автоматизирана система против проникване и система за видеонаблюдение.

Използваните HPL пана на вентилируемата фасада с дървесен фладер, в полиран и матиран вариант, допринасят за запомнящия се индивидуален образ на комплекса. Динамичното осветление проведено по южната и западната фасади я индивидуализират и в тъмната част на деня. Търсеният образ е характерен, но изчистен, монохромен и приветлив. Вложените материали и инсталационни системи правят сградата "устойчива" и "зелена", с поглед към бъдещето, каквото е и предназначението и.
8 януари 2013 г.

Стартиране на проект "Партньори за бъдещо развитие и устойчива заетост - квалификационни услуги и обучения на заетите лица в Диана комерс-1 ЕООД, Аквагруп-Хит ООД и КО и КО ЕООД"

Оперативна програма Развитие на човешките ресурси На 10.01.2013 г. в 11 часа, в заседателната зала на ДИАНА КОМЕРС ще се състои стартирането на проект "Партньори за бъдещо развитие и устойчива заетост - квалификационни услуги и обучения на заетите лица в Диана комерс-1 ЕООД, Аквагруп-Хит ООД и КО и КО ЕООД", финансиран с договор за безвъзмездна финансова помощ по оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" № ЕSF-2116-02-10003. Целта на проекта е предоставяне на обучение на заетите лица за придобиване на нови професии, необходими за повишаване производителността на труда, бъдещото разширяване и развитие на фирмата. Продължителността на проекта е 12 месеца.
9 ноември 2012 г.

"Колоната на Омуртаг" за най-добрите ямболски строители

Колоната на Омуртаг 2012 На 09 ноември се състоя церемонията по награждаването на отличените строителни фирми от област Ямбол за 2012 г., организирано от Камара на строителите в България, Областно представителство - Ямбол. Класацията бе извършена по групи в зависимост от строителството, което фирмите реализират – високо строителство, благоустройство и хидротехническо строителство, транспортно строителство, енергийна инфраструктура. Преди церемонията техническа комисия е извършила оценка и класиране на строителите от област Ямбол, които са вписани в Централния професионален регистър на строителя. Показателите, които са оценявани, са 10 на брой, като максималният брой точки
е 100.
"Диана Комерс" получи статуетката "Колоната на Омуртаг" за тази година, като бе класирана на първо място в категория "Високо строителство".
16 декември 2010 г.

Инвеститор на годината 2010

ИНВЕСТИТОР НА ГОДИНАТА 2010 Областният съвет за развитие на област Ямбол на свое заседание разгледа и определи носителите на наградите от конкурса "Инвеститор на годината’2010" за област Ямбол. Чрез ежегодния конкурс се награждават фирми и предприемачи от областа със съществен принос в социално-икономическото развитие на региона през годината.
Предложения за включване в списък за кандидатстване за отличията направиха общините, организациите на работодателите и на работниците и служителите, браншови организации и НПО.
"Диана Комерс" бе отличена в категорията "Фирма с най-добри икономически показатели".
Колоната на Омуртаг 2010 26 октомври 2010 г.

"Колоната на Омуртаг" 2010

Камара на строителите в България удостои строителна компания "Диана Kомерс" с приза "Колоната на Омуртаг" и I-ва награда в годишната класация за 2010 г. в секция "Високо строителство".
15 декември 2009 г.

Сграда на годината 2009

Сграда на годината 2009 Сграда на годината 2009 Сграда на годината 2009 Сграда на годината 2009 Сграда на годината 2009 На 15 декември, в Кемпински хотел Зографски, фирма "Диана Комерс" беше удостоена с престижната награда от конкурса "Сграда на годината".
Голямото отличие й е присъдено за строителството на ваканционния комплекс "Оазис ризорт и спа" - с. Лозенец, в раздела "Ваканционен комплекс".
По регламент, награди получават инвеститорът, архитектът и главният изпълнител на сградата победител.
Инвеститор на великолепното място за отдих е Интербилд ЕООД, архитект е Любомир Семерджиев "ЛСИ Любомир Семерджиев архитекти и инженери" ЕООД, а изпълнител - фирма "Диана Комерс".
Националният конкурс "Сграда на годината" се организира от вестник "Строителство градът", под патронажа на Министерство на регионалното развитие и благоустройството и с подкрепата на браншовите организации. Целта на конкурса е да отличи най-добрите практики в областта на архитектурата, строителството, градоустройството и инвестициите през изтеклата година в България.
Церемонията и гала вечерята по награждаване на победителите традиционно събира водещите архитекти, инвеститори, строители, представители на висшата държавна администрация, браншови и бизнес организации в България.
Комплексът "Оазис ризорт и спа" е известен като магическо място в България. За мнозина, той е на нивото на големите европейски курорти. Изграден е в близост до с. Лозенец върху част от богато озеленения бивш къмпинг Оазис. Използвайки естествената денивелация на терена, проектантският екип на арх. Л. Семерджиев разработва проект с добре балансирани пространства с плавно преминаване на обемите от плажа към вътрешността.
Преди да бъде пристъпено към изграждане на обекта, подробно са заснети стотиците съществуващи дървета и бивши алеи, за да се зонира правилно територията и да се разположат жилищните групи и комуникациите. Архитектурно-градоустройственото решение в голяма степен запазва релефа на терена, а жилищните групи, чрез техния раздвижен силует, създават впечатлението на композиции от отделни къщи.
Специфичният архитектурен образ синтезира двукатната средиземноморска архитектура с леко привнесени балкански елементи. Направените партерни проходи и снишаването на места на фасадите, са създадени с цел създаване естествено движение на въздуха от една страна на огрените и неогрени фасади, както и от постоянния морски бриз. Непрекъснатата смяна на сгради на отделните среди също допринася за впечатлението, че отделните сгради са строени по различно време.
Във ваканционното селище не се движат автомобили. Паркирането на частните автомобили се извършва в надземни и подземни паркинги. Изградени са безасфалтови пешеходни и алеи с декоративни настилки, лишени от шум и замърсяване, с което се осигурява комфортът на обитателите. Багажите и по-възрастните клиенти се придвижват със специални електромобили.
Колоната на Омуртаг 2009 Колоната на Омуртаг 2009 26 октомври 2009 г.

"Колоната на Омуртаг" 2009

Камара на строителите в България удостои строителна компания "Диана Kомерс" с приза "Колоната на Омуртаг"
и I-ва награда в годишната класация за 2009 г. в секция "Високо строителство".
9 октомври 2009 г.

Офис София

Офис София Офис София Офис София Официално бе открит новият офис на строителна компания "Диана Комерс" на адрес:
1404 гр.София, бул. "България" 49А ет.2 в сградата на Comfort Residence.
За контакти: тел./факс: 02/958 9399

гр. София
бул. "България" 49А ет.2
тел./факс: 02/958 9399

гр. Ямбол
к-с "Златен рог" №80
телефон: 046/66 10 55
факс: 046/66 10 56

КОНТАКТИ - офис София

бул. "България" 49А ет. 2
02-958-9399

КОНТАКТИ - офис Ямбол

к-с "Златен рог" №80
046-661-055
Copyright © 2004 - 2023 Diana Commerce
"ДИАНА КОМЕРС-1" ЕООД е администратор на лични данни съгласно българското и европейско законодателство.
Вижте повече на нашата страница ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ