гр. София, бул. "България" 49А ет.2

bg

Машини и съоръжения

Още един преодолян етап към постигането на голямата цел - пълна гама от строителни услуги е откриването на център за производство на готови бетонови разтвори и замазки.

На площ от 10 000 м2 в индустриалната част на Ямбол е изграден най-модерният бетонов център марка Елба, който работи по съвременните изисквания на строителството - високо качество и кратки срокове на изпълнение. Бетоновият център разполага с нови бетоновози и бетон помпи, обслужвани от висококвалифициран персонал.

Строителна компания Диана Комерс разполага с техническа база, в индустриалната част на Ямбол с площ
от 12 000 м2 и административно битова и обслужваща база на 8 000 м2 .

Основната транспортна и специализирана строителна механизация се състои от: телескопични товарачи, челни товарачи с багерни устройства, самосвали, камиони, автокранове, багери, валяци, бетоновози, бетон помпи, хидравлична и пневматична техника, както и различни мозайкотъркачни, мазачески и многофункционални ударно-пробивни машини, намаляващи до минимум ръчните процеси в строителството.

Разширяването и модернизирането на Диана Комерс по отношение на оборудването с товарни аватомобили и специализирана механизация, наложиха и създаването на собствена база за ремонт, оборудвана с необходимия инструментариум.

Строителна компания Диана Комерс разполага с магазини и складове за продажба на строителни материали в т.ч. свързващи материали, бои, лакове и химикали, дървен материал, карбофлексови шайби и електроди, ел. материали, профилирана стомана, инструменти, крепежни изделия, гипсокартони и хидроизолационни материали.

Складовете за строителни материали се намират в индустриалните части на гр. Ямбол и гр. Несебър. За търговското обслужване и навременните доставки се грижи добре обучен екип.

КОНТАКТИ - офис София

бул. "България" 49А ет. 2
02-958-9399

КОНТАКТИ - офис Ямбол

к-с "Златен рог" №80
046-661-055
Copyright © 2004 - 2023 Diana Commerce
"ДИАНА КОМЕРС-1" ЕООД е администратор на лични данни съгласно българското и европейско законодателство.
Вижте повече на нашата страница ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ