БългарскиEnglish

Новини

19 декември 2013

На 19.12.2013 година в заседателната зала на „ Диана комерс-1” ЕООД ще се проведе заключителна пресконференция във връзка със завършване дейностите по договора „ ПАРТНЬОРИ ЗА БЪДЕЩО РАЗВИТИЕ И УСТОЙЧИВА ЗАЕТОСТ – квалификационни услуги и обучения на заетите лица в ДИАНА КОМЕРС–1 ЕООД, АКВАГРУП-ХИТ ООД И КО И КО ЕООД”.
повече

11 декември 2013

В конкурса "Сграда на годината" проведен на 11 декември в София Ивент Център, фирма "Диана Комерс" беше удостоена с престижната награда от конкурса.
повече

8 януари 2013

На 10.01.2013 г. в 11 часа, в заседателната зала на ДИАНА КОМЕРС ще се състои стартирането на проект „Партньори за
бъдещо развитие и устойчива заетост - квалификационни услуги и обучения на заетите лица в Диана комерс-1 ЕООД, Аквагруп-Хит ООД и КО и КО ЕООД”...
повече
iso-9001 Диана Комерс е преминала успешно сертифицирането
по ISO 9001, доказателство
за качеството на предлаганите услуги, използването на съвременни материали
и прилагане новостите в строителните технологии.

Строителство

Клиентите за нас

„…Една от първите създадени в града частни фирми, член на Областно Представителство на Камара на Строителите в България, строителна компания Диана комерс показа голям размах в строителните работи. Ние като инвеститор даваме отлична оценка на извършените от фирмата дейности..."

Върховен админстративен съд
„…Работата на Диана Kомерс се отличава с високо качествено изпълнение на строително монтажните работи, както при извършване на ново строителство, така и при изпълнение на ремонтни и довършителни работи".

Министерство на финансите
„…Фирмата прилага нови технологии в извършването на ремонта. Отличната организация на работа,
която беше създадена от ръководтвото на Диана Комерс, позволи обектът да бъде завършен 2 месеца предсрочно и с отлично качество."

Апелативна прокуратура Бургас
„Диана Комерс има утвърдено име на строител, изпълняващ перфектно договорните си задължения."

„САТКО" ООД